Потсетник – Библијата зборува

Забележавме дека последен пат сте биле активни пред 30 дена.
 
Се надеваме дека проучувањето на курсевите ви беше од полза и дека ќе продолжите со вашето запознавање со Светото писмо на овој начин.
 
 
 
 
Доколку имате прашања, ние ви стоиме на располагање.
Контактирајте со нас преку е-адресата:  kontakt@biblijatazboruva.mk
 
Ваши податоци:
 
Корисничко име:
Име и презиме:
E-пошта:
 
Оваа порака е автоматска. Не одговарајте на неа! Занемарете ја доколку не сакате да ги следите курсевите или веќе сте ги завршиле оние што сте сакале.
Ако имате технички проблеми, контактирајте нè на е-адресата: admin@biblijatazboruva.mk